• 🇧🇷КОКАИН 96% выход на крэк✅Колумбия 1г-95$✅Перу Фишскейл 1г-125$ Telegram:@brazil_18 Ветка
  • Шишки от 1$/грамм. В наличии 14 сортов, на любой вкус и бюджет! Жми сейчас! Ссылка на тему ТУТ

В ТопКу (топовую курилку - флудилку со стаффом и баблом), конкурсы от 3 г., каждые 10 тыс сообщений = 100$

Я вообще накурився и смотрю напаса щас наверно буду жарить так называемых три-четыре яйца с хлебом который лежит неделю уже сук

Я вообще накурився и смотрю напаса щас наверно буду жарить так называемых три-четыре яйца с хлебом который лежит неделю уже сук
Бро якщо хліб 🍞 лежить під на кусочки і роби сухарі
Повідомлення об'єднано автоматично:

Слышь ты шо базаришь?
Ти ж сказав більше не зайдеш сюда шо ти уходиш

Бро якщо хліб 🍞 лежить під на кусочки і роби сухарі

Ти ж сказав більше не зайдеш сюда шо ти уходиш
Бро ну как яичницу с сухарями, скажи нормально его можно хавать чи не?

Бл, у нас тцк лютуе. Чуть возле дома не схватили. Не успел выйти, пришлось бежать обратно.
Цього місяця, та що навіть, можливо навіть за останні два тижня - по секті поприлітало набагато більше, ніж зазвичай. Саша, ще якось мужик з чату сьогодні писав, що його корєша спакували, а він спетляв. І ти

Бережіться панове, катюги лютують, бо не хочуть щоб дєрєбан закінчувався.

Як казав мій дід:
Життя, це рулетка тіп-топа на 8 місць. А ти а ній, хаповєр в торбі на дев'ятому місці.

Цього місяця, та що навіть, можливо навіть за останні два тижня - по секті поприлітало набагато більше, ніж зазвичай. Саша, ще якось мужик з чату сьогодні писав, що його корєша спакували, а він спетляв. І ти

Бережіться панове, катюги лютують, бо не хочуть щоб дєрєбан закінчувався.

Як казав мій дід:
Життя, це рулетка тіп-топа на 8 місць. А ти а ній, хаповєр в торбі на дев'ятому місці.
:troll-(130):

Дед хуйни не скажет

:troll-(130): Дед хуйни не скажет

Ось ще один мікрочелік сказав, що його на ВЛК забрали в спеціалізовану клініку, де туберкульоз по вай-фаю роздають.

Так що м'ясний конвеєр працює в три зміни, будьте обачніші.

Интересно как теперь по баннерам выплата будет или куда
Тепер чекаємо я хочу вірити в те, що я не дарма довірився шопу
Да нормально будет идти.,как и раньше.
Напишешь Пинки , и она всё решит .

Ура Арма ааааарррр

хелоу

а якщо вчора мдма обхуярився, то сьогодні можна зробити ще дорогу чи не варто?

хелоу

а якщо вчора мдма обхуярився, то сьогодні можна зробити ще дорогу чи не варто?
Ну если нужно - то можно, однако не желательно, но приемлемо

Схожі теми

Назад
Зверху Знизу