💚24kfc.shop💚 КИЇВ, ІРПІНЬ. ВІДПРАВКИ ПОШТОЮ.ШИШКИ ОПТ/ВЕЙПИ/РОСІН

🎉 Вигідні бонуси для наших улюблених клієнтів! 🎉

✨ Кожна 13-та покупка – знижка 40%!

🛍️ Залишайте відгуки та отримуйте подарунки – кожен 13-й відгук дарує безкоштовну позицію в межах суми ваших покупок!

📌 Важливо! Щоб ваш відгук було зараховано, обов’язково вказуйте номер останньої покупки.

Купуйте більше – отримуйте більше! ❤️

Вітаємо вас в світі насолоди . Ми як ресторан, тільки наше меню для окремої касти гурманів .
Разом з нашим стафом ви поринете в світ райської наслоди .

Наші контакти:

Будь ласка, Увійти або Реєстрація щоб переглянути вміст URL-адреси!

:cool:
(Тимчасовий контакт)

💵

Прайс:

Канабіс OUTDOOR:
Acapulco Gold
1-380 грн
2-740 грн (370 грн/г)
5-1500грн (300 грн/г)
10-2850грн (285 грн/г)
20-5100грн (255 грн/г)
30-6750грн (225грн/г)
40-7600грн (190грн/г)
50-9000грн (180грн/г)

White Widow
1-400 грн
2-780 (390 грн/г)
5-1600 (320грн/г)
10-3000 (300грн/г)
20-5500 (275грн/г)
30-7350 (245грн/г)
40-8000 (200грн/г)
50-9500 (190грн/г)
Канабіс INDOOR (Прес)
Northern Lights
1-500 грн
2-900 (450 грн/г)
5-2125 (425грн/г)
10-3500 (350грн/г)
20-6500 (325грн/г)
30-9000 (300грн/г)
40-11000 (275грн/г)
50-12500 (250грн/г)
ROSIN (Purest Cannabis Extract from Spain)
1г - 119$
2г - 230$
3г - 330$
5г - 520$
10г - 995$
Баки з THC рідиною ( для вейпу )
1мл
1мл бак
1-70$ шт
2-65$ шт
3-60$ шт

2мл бак
1-120$ шт
2-110$ шт
3-100$ шт

Фул комплект на 1мл з акумулятором.
1-80$ шт
2-75$ шт
3-70$ шт
5-65$ шт
10-60$ шт
30-55$ шт

100-50$ шт
Доброго дня, хотів запитати чи є можливість виділити на пробу ТГК рідини під репортаж, ? Типи в подпись, стараюся робити репорти тількі по ТГК і грибах ...толер мінімальний, беру проби тількі якісні і пишу репортаж...

Оплатил заказ, оператор не выдает + 4 часа

Вкладення

• Screenshot_20250426-164658.png
    Screenshot_20250426-164658.png
    535.9 КБ · Перегляди: 22
Грибочки будуть?

Да, хотелось бы грибов

Вопрос решен, заказ выдан
друже, бачу недолік нашого оператора, що не відповідав, але що до платіжної системи, нажаль це дійсно може траплятись, перевірка може бути від 15 хвилин до декількох годин. Але думаю знаючи нас, ви маєте бути впевнені що ми цінуємо і піклуємось про клієнтів на найвищому рівні що можемо забезпечити. Так іноді нажаль потрібно зачекати, але ми робимо зі своєї сторони усе можливе що б це пришвидшити. що до подібних ситуацій з оплатою, якщо наш клієнт зробив усе вірно ( а це не складно перевірити) ми завжди будемо відстоювати сторону клієнта перед будь яким провайдером послуг з процесингу

Які відгуки по курєру що працює з шш? якщо візьму магнит перший раз - мене не буде чекати несподіванка небажана по точці у вигляді нн ?

Які відгуки по курєру що працює з шш? якщо візьму магнит перший раз - мене не буде чекати несподіванка небажана по точці у вигляді нн ?
Привіт, всі відгуки є у відповідному розділі «Відгуки та тріп-репорти»

Привіт, всі відгуки є у відповідному розділі «Відгуки та тріп-репорти»

Смішно. Тестери Секти це головні піздаболи, які дуже рідко купують з бота)

Это всё ясно ....
Смішно. Тестери Секти це головні піздаболи, які дуже рідко купують з бота)
А можешь уточнить каких именно тестеров ты имеешь ввиду????
"ТЕстеры Секты" ты пишешь. Ты имеешь ввиду типов этих со статусом Тестер или просто всех кому пробы выдавали ?????

Это всё ясно ....

А можешь уточнить каких именно тестеров ты имеешь ввиду????
"ТЕстеры Секты" ты пишешь. Ты имеешь ввиду типов этих со статусом Тестер или просто всех кому пробы выдавали ?????
Скорее типов с плашкой тестер. Я спросил про выбор локации под клад, если это магнит то сделан ли он нормально. Мне ответили в лс в Телеге - магнит лучше не бери ( спасибо за честность). А тут вообще послали на Трип-репорты))) при чем тут клад полученный под репорт посылкой или горячий сделанный сутки в сутки. Другое дело покупать через бот. Интересуют реальный опыт находа съема - нахуй мне эти эфимизмы "легкие нокти тропических фруктов и сильный стоун эффект", это все хуйня для малолеток, никогда в такое не верил и не читаю, все настолько индвидуально. Вообще покупая новое шш у нового шопа всегда интересует место клада, а не качество стаффа.

Скорее типов с плашкой тестер. Я спросил про выбор локации под клад, если это магнит то сделан ли он нормально. Мне ответили в лс в Телеге - магнит лучше не бери ( спасибо за честность). А тут вообще послали на Трип-репорты))) при чем тут клад полученный под репорт посылкой или горячий сделанный сутки в сутки. Другое дело покупать через бот. Интересуют реальный опыт находа съема - нахуй мне эти эфимизмы "легкие нокти тропических фруктов и сильный стоун эффект", это все хуйня для малолеток, никогда в такое не верил и не читаю, все настолько индвидуально. Вообще покупая новое шш у нового шопа всегда интересует место клада, а не качество стаффа.
а ты переходил по ссылке в раздел отзывов или просто решил что там только репорты и под них специально сделаны клады?)))

а ты переходил по ссылке в раздел отзывов или просто решил что там только репорты и под них специально сделаны клады?)))
Для чего? Для меня мнение тестера с Секты ничего не значит. Там никогда не уделяют внимание расположению клада, а выписывают какой то бред по ощущениям, сугубо субъективным. Если бы у вас была практика выдачи проб адекватным личностям, а не просто у кого статус Гуру на секте, вы бы получали реальные отзывы, репорты, где упоминается основное - как сделан клад и сколько времени занимает его съем, соответствует реальное место - месту указанному в боте. Все остальное это вода. Она никому не интересна, во-первых как я и говорил все субъективно, зависит от частоты накурки и тд, а во-вторых, это за частую не соответствует реальности.

Человеку из Телеграма респект, сказал что знакомство с шопом лучше начать с клада типа "в камне тайник". Тут вопросов нет, по честному. Но отсылать меня на репорты от Инкогнито и ему подобным не стоит, в них чистая коммерция, и не более.

Для чего? Для меня мнение тестера с Секты ничего не значит. Там никогда не уделяют внимание расположению клада, а выписывают какой то бред по ощущениям, сугубо субъективным. Если бы у вас была практика выдачи проб адекватным личностям, а не просто у кого статус Гуру на секте, вы бы получали реальные отзывы, репорты, где упоминается основное - как сделан клад и сколько времени занимает его съем, соответствует реальное место - месту указанному в боте. Все остальное это вода. Она никому не интересна, во-первых как я и говорил все субъективно, зависит от частоты накурки и тд, а во-вторых, это за частую не соответствует реальности.

Человеку из Телеграма респект, сказал что знакомство с шопом лучше начать с клада типа "в камне тайник". Тут вопросов нет, по честному. Но отсылать меня на репорты от Инкогнито и ему подобным не стоит, в них чистая коммерция, и не более.
постараюсь объясить как можно корректнее, я отослал тебя на ОТЗЫВЫ клиентов на ПОКУПКИ . И они все в одном разделе да, к чему тут эти басни про трип репорты

Назад
Зверху Знизу